Szálláshelyek - Zalakaros

Szállás Zalakaros környékén

Nevezetességek Zalakaros környékén

Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum

4.8 km távolságra Zalakaros belvárosától.

A Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum Balatonmogyoród és Kápolnapuszta határában található, a Balaton délnyugati részén, Zalakormár szomszédságában. A rezervátum 30 hektáros területén mintegy 200-250 bivaly él. A fogadóépületben található interaktív kiállítás a Kis-Balaton rendkívül gazdag és egyedi élővilágát mutatja be. Az istállóban régi fényképek és a bivalytartás eszközei láthatók. Az állatok tavasztól őszig kilátópontokkal és pihenőhelyekkel tarkított, távcsövekkel felszerelt, 1.5 kilométer hosszú tanösvény bejárásával, télen az istállóban tekinthetők meg. A rezervátum minden nap nyitva van, reggel 9-től sötétedésig látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Zalakaros
Art Hotel

Art Hotel A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek! A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé.
1.4 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.1 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 31200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Art Hotel
Város: Zalakaros
Hotel Vitál

Hotel Vitál A 2005. év végén megnyitott családias hangulatú Hotel Vital szálloda nyugodt környezetben, a természet által lágyan körbeölelve fekszik Zalakaroson, 500 méterre a városközponttól.
1.5 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.2 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 17980 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Vitál
Város: Zalakaros
Furdo Hotel

Furdo Hotel
0.9 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.2 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).További részletek a szállodáról: Furdo Hotel
Város: Zalakaros
Hotel Aphrodite

Hotel Aphrodite Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.
0.9 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.2 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).További részletek a szállodáról: Hotel Aphrodite
Város: Zalakaros
Szent Orbán Panzió

Szent Orbán Panzió A Szent Orbán Panzió a Kis-Balatontól néhány kilométerre, festői környezetben található kedves vendégház, mely várja mindazokat, akik aktívan szeretnének pihenni, miközben a csodálatos panorámában gyönyörködnek és kihasználják a közeli termálvizek által nyújtott gyógyulási lehetőséget.
0.8 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.2 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 16000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Szent Orbán Panzió
Város: Zalakaros
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa A Zalakaros szívében "édenkerti" környezetben fekvő Hotel Karos Spa wellness- és gyógyszálloda 221 exkluzív felszereltségű szobaegységgel, és a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis és nagy-családokat, valamint az egyedülállókat egyaránt. A szálloda Spa-Gyógy- és Egészségcentruma, valamint a Harmonia Spa-Wellness Világ a legkülönfélébb wellness-, fitness-, gyógy- és igazi spa- szolgáltatásokat kínálja a pihenni, regenerálódni vágyó vendégeknek.
1.3 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.3 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 39801 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Karos Spa
Város: Zalakaros
Mese Panzio

Mese Panzio A zalakarosi gyógyfürdőtől mindössze 5 perces sétával elérhető a Gesztenye Apartman. A gyógyulni, pihenni vágyók ideális szálláshelye lehet családias légkörével, komfortos szobáival.
1 km távolságra Zalakaros belvárosától, 5.5 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 13998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Mese Panzio
Város: Keszthely
Hotel Ovit

Hotel Ovit Keszthely határában található a háromcsillagos Hotel Ovit, amely csendes, nyugodt környezetben kínál pihenést, de elhelyezkedésének köszönhetően a keszthelyi belváros, és a hévízi Gyógytó is könnyen elérhető.
2.5 km távolságra Keszthely belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 24001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ovit
Város: Alsópáhok
Kolping Holiday Resort

Kolping Holiday Resort
1.2 km távolságra Alsópáhok belvárosától, 17.1 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).További részletek a szállodáról: Kolping Holiday Resort
Város: Keszthely
Kristály Hotel

Kristály Hotel A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak.
0.6 km távolságra Keszthely belvárosától, 17.4 km távolságra a látnivalótól (Kis-Balaton Kápolnapusztai Bivalyrezervátum).


Kétágyas szobák éjszakánként 25000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Kristály Hotel

Szálloda keresése Zalakaros városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: