Szálláshelyek - Zalakaros

Szállás Zalakaros környékén

Nevezetességek Zalakaros környékén

Gránit Fürdő - Zalakaros

1.2 km távolságra Zalakaros belvárosától.

A Gránit Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Komplexum Zalakaroson található, Magyarország nyugati régiójában, a Balaton közelében. A zalakarosi gyógyvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely szénhidrogén-kutatók próbafúrása következtében tört felszínre 1962-ben. Pár évvel később már fürdő létesült, amely folyamatosan bővülve mára a fedett fürdő mellett gyógycentrummal, élményfürdővel és standfürdővel várja vendégeit. A strandfürdő szezonálisan, a fürdő többi része egész évben üzemel. A gyerekeket a fürdőben trambulin és kreatív sátor, valamint gyermeksarok várja. A felnőttek széles választékú wellness- és gyógykezelések közül választhatnak. A fürdő egész évben, a nyári időszakban pedig kiemelt gyakorisággal, minden hétvégén szórakoztató programoknak, koncerteknek ad otthont.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Zalakaros
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa A Zalakaros szívében "édenkerti" környezetben fekvő Hotel Karos Spa wellness- és gyógyszálloda 221 exkluzív felszereltségű szobaegységgel, és a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis és nagy-családokat, valamint az egyedülállókat egyaránt. A szálloda Spa-Gyógy- és Egészségcentruma, valamint a Harmonia Spa-Wellness Világ a legkülönfélébb wellness-, fitness-, gyógy- és igazi spa- szolgáltatásokat kínálja a pihenni, regenerálódni vágyó vendégeknek.
1.3 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.1 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 39801 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Karos Spa
Város: Zalakaros
Art Hotel

Art Hotel A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek! A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé.
1.4 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 31200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Art Hotel
Város: Zalakaros
Hotel Vitál

Hotel Vitál A 2005. év végén megnyitott családias hangulatú Hotel Vital szálloda nyugodt környezetben, a természet által lágyan körbeölelve fekszik Zalakaroson, 500 méterre a városközponttól.
1.5 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 17980 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Vitál
Város: Zalakaros
Hotel Aphrodite

Hotel Aphrodite Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.
0.9 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).További részletek a szállodáról: Hotel Aphrodite
Város: Zalakaros
Furdo Hotel

Furdo Hotel
0.9 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).További részletek a szállodáról: Furdo Hotel
Város: Zalakaros
Mese Panzio

Mese Panzio A zalakarosi gyógyfürdőtől mindössze 5 perces sétával elérhető a Gesztenye Apartman. A gyógyulni, pihenni vágyók ideális szálláshelye lehet családias légkörével, komfortos szobáival.
1 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.5 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 13998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Mese Panzio
Város: Zalakaros
Joo-Elite Apartments

Joo-Elite Apartments
0.3 km távolságra Zalakaros belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).További részletek a szállodáról: Joo-Elite Apartments
Város: Zalakaros
Szent Orbán Panzió

Szent Orbán Panzió A Szent Orbán Panzió a Kis-Balatontól néhány kilométerre, festői környezetben található kedves vendégház, mely várja mindazokat, akik aktívan szeretnének pihenni, miközben a csodálatos panorámában gyönyörködnek és kihasználják a közeli termálvizek által nyújtott gyógyulási lehetőséget.
0.8 km távolságra Zalakaros belvárosától, 1.9 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 16000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Szent Orbán Panzió
Város: Nagykanizsa
Hotel Touring

Hotel Touring A Hotel Touring Nagykanizsa városközpontjától 300 méterre található, csendes, lakótelepszerű övezetben. Az egész évben nyitva tartó szálloda 40 kétágyas szobával, emeletenként társalgó-különteremmel, az épület körül parkkal, játszótérrel, szilárd burkolatú foci-, -kézi -és kosárlabdapályával várja vendégeit.
0.6 km távolságra Nagykanizsa belvárosától, 13.2 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 10702 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Touring
Város: Nagykanizsa
Hotel Central

Hotel Central
0.6 km távolságra Nagykanizsa belvárosától, 14 km távolságra a látnivalótól (Gránit Fürdő - Zalakaros).


Kétágyas szobák éjszakánként 16999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Central

Szálloda keresése Zalakaros városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: